gabriellasofies

Att känna.

Kategori: Kärlek

Det är mycket känslor just nu, massvis faktiskt. Jag tror att jag känner i stort sett alla olika saker varenda vecka numera. Allt ifrån riktig genuin glädje, ni vet sådan glädje som får dig att le till en främling du möter på gatan, eller får dig att vilja dansa och hoppa runt okontrollerat. Till en riktigt tung ledsamhet, sådan ledsamhet som lägger sig som en tjock dimma över hela vardagen, lyckligtvis är det mindre av det sistnämnda.

Jag kan egentligen inte förstå varför alla känslor kommer just nu, det är nog helt enkelt en fas i livet, men en sak är säker; jag lär mig massvis om mig själv. Upptäcker att jag klarar mycket mer än vad jag tror, att jag bryr mig om saker som jag inte visste bekom mig. Att jag känner saker för personer som jag inte trodde berörde mig. Varje dag är en resa.

Men jag är glad... Det är mycket som är känslomässigt tungt just nu, jag har fått flera jobbiga insikter på sistone och jag har tillåtit mig att vara ledsen mellan varven. Men samtidigt har jag så otroligt mycket fint i mitt liv, så många människor som jag älskar runtom mig och som älskar mig. Och det är det som räknas. Det är så vi lär oss, att få utforska hela sitt känslomässiga register. Att veta hur det känns att vara så otroligt ledsen att hjärtat nästan går sönder, och att vara så lyckligt att det inte finns något i hela världen som kan stoppa en. Jag skulle inte byta någon av de stunderna. Det är ett privilegium att få känna.

http://www.youtube.com/watch?v=dXSt-ex_mhs